SELSKAPSLEIING

Link block image

Johannes Rauboti

Konsernsjef

Johannes Rauboti (f. 1958) begynte i SFE i 2015. Han er sivilingeniør elkraftteknikk og har pedagogisk utdanning for sivilingeniørar frå NTH. Han har også bedriftsøkonomistudiet frå BI i Porsgrunn. Johannes har lang erfaring frå kraftnæring og annan industri (...)

Meir
Link block image

Knut Arild Flatjord

Leiar SFE Produksjon

Knut Arild Flatjord (f.1980) er utdanna automasjonsingeniør og har mastergrad innan økonomi og leiing (MBA). Han byrja i SFE i 2022, og var før det regionsdirektør for GK på Vestlandet.

Meir
Link block image

Martin Holvik

Leiar økonomi og finans

Martin Holvik (f. 1966) byrja i SFE i 1997. Han har utdanning som siviløkonom frå siviløkonomutdanningen i Bodø. Holvik har tidlegare mellom anna arbeidd i kommunerevisjonen i Nordfjord.

Meir
Link block image

Jannicke Lindvik

Leiar menneske og samfunn

Jannick Lindvik (f. 1979) har bachelor i "Markedsføring, internasjonalisering og ledelse" frå Høgskolen i Østfold/ BI Bergen i tillegg til «PR-ledelse og strategisk kommunikasjon» frå BI Oslo. Jannicke starta som trainee i Sogn og Fjordane Energi i 2006.

Meir
Link block image

Bjarte Lofnes Hauge

Leiar kraftverk

Bjarte Lofnes Hauge (f. 1986) har bachelorgrad i fysikk og mastergrad innan målevitskap og instrumentering frå Universitetet i Bergen. Han byrja i SFE i 2011.

Meir
Link block image

Øystein Kristiansen

Leiar digitalisering og IKT

Øystein Kristiansen (f. 1979) har ein mastergrad i Teknisk Kybernetikk frå NTNU. Han byrja i SFE i 2010.

Meir